با سلام و احترام
انجمن علمی مدیریت صنعتی از طریق یکی از اعضای هیات مدیره خود که در باشگاه پژوهشگران دانشجو عضویت دارد اطلاع یافت که دومین جشنواره ملی حرکت در اردیبهشت ماه برکزار می شود. لذا از همه دوستان، دانشجویان و کسانی که هرگونه دستاوردی اعم از ثبت اختراع ، انجام طرح تحقیقاتی- پژوهشی، همکاری در نشریه، چاپ و انتشار مقاله ، تالیف کتاب و ترجمه مقاله، برگزاری فعالیت آموزشی - پژوهشی و ... دارند دعوت می شود تا از طریق ایمیل با این انجمن مکاتبه نمایند تا زمینه حضور افراد و شرکت دادن آثار آنها فراهم گردد.
نحوه ارسال آثار : فقط از طریق ایمیل infojob87@gmail.com
زمان و مهلت ارسال آثار: فقط تا پایان وفت اداری روز یکشنبه 30 فرورردین 1388
توجه: به آثاری که بعد از این مهلت زمانی -ذکر شده- بدست ما برسد به علت عدم فرصت، امکان ارسال به دبیرخانه جشنواره نخواهد بود.
فراخوان دومین جشنواره ملی حرکت ویژه انجمنهای علمی دانشجویی:
دومین جشنواره ملی حرکت ویژه انجمنهای علمی دانشجویی و با تاکید بر ارتباط میان انجمنهای علمی دانشجویی و جامعه و صنعت در تاریخ 14 لغایت 16 اردیبهشت ماه سال 1388 در محل نماز جمعه دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.
اطلاعات این بخش با حفظ مالکیت مادی ومعنوی آن و ذکر منبع عیناً از سایت این جشنواره به آدرس http://www.harkat2.com/index.htm برداشته شده است و در اینجا برای اطلاع عموم بازدید کنندگان ذکر می شود.
« هدف از برگزاری دومین جشنواره ملی حرکت عبارتست از:
1ـ نمایهسازی آثار، تولیدات و دستاوردهای 2214 واحد انجمن علمی در دانشگاههای دولتی و تعداد بسیاری انجمن علمی دانشجویی در حال فعالیت تحت نظر دانشگاه پیام نور، جامع علمی ـ کاربردی، وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامی.
2ـ مدیریت دانش و منابع اطلاعاتی تولید شده در انجمن های علمی دانشجویی دانشگاههای دولتی و غیردولتی.
3ـ شناسایی، معرفی و تقدیر از انجمن های علمی دانشجویی برگزیده در عرصههای آموزشی، ترویجی، پژوهشی، فناوری، اختراع و ابتکار، کارآفرینی، نشریات علمی دانشجویی و ....
4ـ شناسایی معرفی و تقدیر از شرکتهای دانشجویی صنایع کارآفرین، شکت برگزیده در همکاری با انجمنهای علمی دانشجویی، شرکت خصوصی در همکاری با انجمنهای علمی دانشجویی، شرکت و صنایع دانش بنیان و ...
5ـ ایجاد فنبازار و نمایشگاه دستاوردهای انجمنهای علمی دانشجویی در کنار صنایع به منظور تقویت پیوندها میان صنعت، جامعه و دانشگاه و تلاش به منظور فرهنگسازی در این مسیر.
بخشهای جشنواره:
دومین جشنواره ملی حرکت در یک تقسیمبندی کلان از 3 بخش تشکیل شده است.
بخش اول اهدای تندیس طلایی حرکت به 17 گروه از انجمنهای علمی دانشجویی
بخش دوم اهدای تندیس طلایی حرکت به 6 گروه از شرکتها، صنایع، موسسات و صنایع حامی انجمن های علمی دانشجویی
بخش سوم: نمایشگاه جامع آثار، دستاوردها و تولیدات صنایع و انجمنهای علمی دانشجویی همراه با فن بازار تولیدات دانشجویی
بخش اول: اهدای تندیس طلایی حرکت به:
1ـ انجمن علمی برگزیده (شناسایی، معرفی و تقدیر از فعالیتهای آموزشی برگزیده (شامل: آموزشی، کلاسهای نرمافزاری، کارگاه های تخصصی، کارگاههای مهارتی ـ کاربردی، و ...) و همچنین فعالیتهای ترویجی برگزیده شامل (سمینار علمی، سخنرانیهای علمی، کنگرههای علمی، پنلهای تخصصی، همایشهای علمی و ...)
2ـ انجمن های علمی دانشجویی برگزیده در فعالتهای پژوهشی (پژوهش، کتاب، پایاننامه، و پژوهشهای درسی، مقلات علمی، ترجمه کتاب و مقاله) در این عرصه به ترتیب به شناسایی، معرفی و تقدیر از انجمنهای علمی دانشجویی برگزیده در عرصههای ذیل پرداخته خواهد شد.
1ـ2) پژوهش شامل (پژوهشهای درسی دانشجویان، فعالیتهای تحقیقاتی کلاسی، مقالات علمی چاپ شده و یا در حال چاپ و در تمام نشریات اعم از ISI، علمی ـ پژوهشی، علمی ترویجی، علمی ـ آموزشی، علمی و بدون امتیاز)
2ـ2) کتاب شامل (کتب تالیف شده توسط یک یا چند نفر از دانشجویان که به نوعی با انجمنهای علمی دانشجویی ارتباط و همکاری داشتهاند)
3ـ2) پایاننامهها شامل (پایاننامههای مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد، دانشجویان که در انجمنهای علمی دانشجویی در دوران تحصیل فعالیت و همکاری مینمودهاند)
4ـ2) نشریات شامل (هفتهنامه، ماهنامه، گاهنامه، فصلنامه و دیگر تولیدات دانشجویی که در قالب نشریات قالبسازی میشوند)
3ـ انجمنهای علمی دانشجویی برگزیده در عرصه مسابقات علمی دانشجویی شامل (مسابقات موضوعی ـ تخصصی در رشتههای مختلف مثل مسابقات ربات، بتن، عملیات حرارتی، سازهای ماکارانی، خرپا و ... و همچنین مسابقات علمی همانند آزمونهای علمی، یا مسابقات نشریات، مسابقات مجاری...)
4ـ انجمن های علمی دانشجویی برگزیده در عرصه فناوریهای نوین شامل (سایتهای طراحی شده انجمن های علمی دانشجویی، وبلاگهای علمی و اطلاعرسانی ـ وبلاگهای انجمنهای علمی دانشجویی، نرمافزارهای تولید شده علمی تخصصی، کتابهای الکترونیک، مقالات الکترونیک، نشریات الکترونیک و ...)
5ـ انجمنهای علمی دانشجویی فعال در عرصه اختراعات و ابتکارات شامل (تمامی ایدهها، اختراعات و ابتکارات انجمنهای علمی دانشجویی که به عنوان مدل ساخته شده، گواهی ثبت اختراعات و ابتکارات، نوآوریهای علمی، ابتکارات و اختراعات تجاری شده انجمن های علمی دانشجویی و ...)
6ـ انجمن های علمی دانشجویی در عرصههای کارآفرینی شامل (انجمن علمی کارآفرین، راهاندازی کسب و کارهای دانش بنیان، راهاندازی شرکتهای دانشجویی و ...)
7ـ همکاران برگزیده انجمنهای علمی دانشجویی شامل روسای دانشگاهها برگزیده، مدیران کل امور فرهنگی برگزیده، مدیران برگزیده انجمنهای علمی دانشجویی، کارشناسان برگزیده انجمن های علمی دانشجوی، دبیران شورای هماهنگی برگزیده انجمنهای علمی دانشجویی)
8ـ انجمن علمی دانشجویی برگزیده در ترویج علم (همایش، سمینار، کنگره علمی، سخنرانی موضوعی و .....)
2ـ بـخش دوم: اهدی تندیس طلایی حرکت به:
1ـ2) شرکت دانشجویی برگزیده (شامل شرکتهایی که با حضور و مشارکت دانشجویان راه اندازی شده است
2-2) کارآفرین برگزیده صنعت و دانشگاه (شامل آن دسته از صنایع، شرکتها و مؤسساتی که بیشترین میزان جذب نیرو، ایجاد کسب و کارها و .... دارند با تأکید بر جذب دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهی و متخصص)
3-2) شرکت برگزیده در بهره وری (شامل آن دسته از صنایع، موسسات و شرکتها که بیشترین سرمایه گذاری جهت حفظ محیط زیست، استفاده بهنه از سوخت،بهرهوری در استفاده بهینه از نیروی انسانی و....)
4-2) شرکت دولتی برگزیده در حمایت از انجمنهای علمی دانشجویی (شامل آن دسته از شرکتها، مؤسسات و صنایعی که بیشترن حمایت را از انجمنهای علمی دانشجویی انجام دادهاند در چهارچوب مصوبه هیات دولت )
5-2) شرکت خصوصی برگزیده در حمایت از انجمنهای علمی دانشجویی (شامل آن دسته از شرکتها، موسسات و صنایع که خصوصی که به مختلف بیشترین خدمترسانی به انجمنهای علمی دانشجویی را انجام دادهاند در چهارچوب مصوبه هیات دولت)
6-2) مراکز تحقیقاتی، پژوهشی و آموزشی در حمایت از انجمنهای علمی دانشجویی (شامل آن دسته از شرکتها، مؤسسات و مراکز خدمات علمی، آموزشی، کمک آموزشی، نرمافزاری و .... در حمایت از انجمنهای علمی دانشجویی در قالب 1% حمایت از فعالیتهای پژوهشی)
7-2) شرکتها و دانش بنیان ( به آن دسته از شرکتها و مؤسساتی تلقی میگردد که بر مبنای کار بست دانش، منابع علمی و اطلاعاتی به تولید ثروت پرداختهاند).
بخش سوم شامل نمایشگاه صنعت و دانشگاه و فن بازار تولیدات دانشجویی:
در این بخش اقدامات ذیل با همکاری انجمنهای علمی دانشجویی و صنایع همکار جشنواره صورت خواهد گرفت:
1ـ نمایشگاهی جامع در فضایی به وسعت 3500 متر مربع آثار دانشجویان شامل پوستر برنامههایی که برگزار نمودهاند، نشریات علمی تخصصی تولید شده در چند شماره، مقالات تألیف شده، کتب و پایان نامهها، نرمافزارها، بانکهای اطلاعاتی نرمافزاری، E-book ، بانک مقالات علمی بهصورت الکترونیکی، سایت انجمن علمی دانشجویی، لگوی انجمنهای علمی دانشجویی، اختراعات و ابتکارات شامل ماشین، رباط، هواپیما، زیردریایی، دستگاههای کوچک و بزرگ و.... اهم عناوین برنامههای برگزار شدهاند که مبین ساختار، فعالیت و گردش کار انجمن علمی دانشجویی دردانشگاه، عکسهایی از بازدیدهای علمی و صنعتی، جلسات شورای مرکزی، جلسات با مسئولان دانشگاه و.... برگزار خواهد شد.
از سوی دیگر این امکان نیز فراهم شده است که واحدهای صنعتی در کنار انجمنهای علمی دانشجویی تولیدات و محصولات خود را عرضه نمایند، مثلا واحدهای صنعتی با D&R موفق، نمونهای پژوهشی عملیاتی شده واحدهای موفق کارآفرین نمودارهایی از جذب نیروهای دانشجو و فارغ التحصیل بهعلاوه میزان پیشرفت آن واحد و همچنین ارائه آمار تفکیکی شاخصههای دیگر کارآفرینی، بهرهوری، توسعه پایدار ارائه مینمایند.
2- در کنار نمایشگاه غرفهای ویژهای تحت عنوان فن بازار دانشجویی که در آن تولیدات انجمنهای علمی دانشجویی که بانظر مساعد انجمن علمی دانشجویی تولید آن نیز آماده ارائه بهصورت کتبی و شفاهی باشد عرضه خواهد شد، در این غرفه، صنایع، مدیران واحدهای تجاری و تولیدی ضمن بازدید و آشنایی با تولیدات دانشجویی اقدام به خرید و فروش ایده میشود.
ضمناًمبنای تشخیص و قیمت گذاری براساس جدیدترین نوع استانداردها مشخص خواهد شد.
3ـ برگزاری کارگاههای آموزشی، WORK SHOP ، سخنرانیهای موضوعی و پنلهای صنعتی از دیکر برنامههای این بخش از جشنواره است که متناسب با نیاز دانشجویان (براساس نیازسنجی که قبل از جشنواره از دانشگاهها خواهد شد) موضوع پنلها، کارگاه ها و سخنرانیهای مشخص میشود.
4ـ دیدار صاحبان صنایع، شرکتها، موسسات علمی، آموزشی، دانشگاهیان، نخبگان و برگزیدگان المپیادها، رتبههای برتر کنکور برگزیدگان مسابقات علمی جهانی و ... در غرفهای از دیگر برنامههای این بخش است.
5ـ برگزاری مسابقات مختلف دانشجویی مثل ماکت، کاغذدیواری، روزنامهنگاری، تولید نشریه، مسابقات متن در سطح مدل، عملیات حرارتی به صورت تئوریک و نظری و عملی در حد ماکت، فرپای ماکارونی و .مسابقات نرمافزاری، نمایش رباتها و ….».
ما اطمینان داریم که شما کارهای ارزسمندی انجام داده اید که به دنیال فرصتی هستید تا برای ارائه به عموم دانشجویان و دانشگاهیان عرضه نمایید. پس منتظر دریافت آثار ارزشمند شما هستیم .
نحوه ارسال آثار : فقط از طریق ایمیل infojob87@gmail.com زمان و مهلت ارسال آثار: فقط تا پایان وفت اداری روز یکشنبه 30 فرورردین 1388
موفق باشید.
مهلت برای ویرایش اطلاعات آرمون ارشد89
خبرهای جدید از دانشکده مدیریت
اطلاعیه های مهم برای دانشجویان مقطع کارشناسی
اعلام زمان انتخاب واحد(تقویم تحصیلی 88-89 نیمسال اول)
گرامیباد چهارمین سالگرد آغاز فعالیت انجمن
اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد سراسری88 -خبر تکمیلی
قابل توجه داوطلبان کنکور ارشد 1389- مهم
سال اصلاح الگوی مصرف و مسابقه ویژه انجمن
[عناوین آرشیوشده]